Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Αλήθεια ή ψέμματα ...

Στο παιχνιδάκι αυτό με κάλεσε η Μαρία Έλενα

Οι κανόνες είναι οι εξής:

Γράφεις 4 προτάσεις που αφορούν εσένα.

Ζητάς από τους αναγνώστες να ψηφίσουν ποιά απ’όλες είναι αληθινή.


Μόνο μία από αυτές ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

1. Πάντα νικώ στο τάβλι.

2. Σιχαίνομαι τα γεμιστά φαγητά.

3. Έχω γαλανά μάτια.

4. Είμαι αλλεργικός στην γύρη των κρίνων.


Προσκαλώ να παίξουν:

κοκκινη κισσα

dromaki

Scoob

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΠΡΕΛΑ

16 σχόλια:

Φαίη είπε...

Στο παιχνίδι δεν θα συμμετάσχω γιατί δεν έχω ιδέα ποιό θα μπορούσε να είναι αληθινό, μια καλησπέρα όμως θα την πω. :)

Sideras είπε...

Μάγισσα Elemiah καλώς ήρθες στον κόσμο μου. Η αλήθεια και το ψέμα είναι αντικειμενικές έννοιες, το ξέρεις και εσύ... Και ‘γώ μια καλησπέρα θα στην ανταποδώσω. Θα τα λέμε συχνά.

Yiota είπε...

γεια σου σιδερά!

εγώ λέω ότι μπορεί να έχεις γαλανά μάτια..

διότι αποκλείεται να σαι αλλεργικός στη γύρη των κρίνων..
:)
φιλάκια

Unknown είπε...

Σε έχω ικανό για το 1ο (πως το συμπεραίνω μην ρωτάς) αλλά θα πω ότι έχεις γαλανά μάτια.

Καλησπέρα Sidera.

NY ANNA είπε...

Γαλανά ματάκια;;; Αλλά τι σημασία έχει; Εκείνο που μετράει είναι να είναι εκφραστικά. Άλλωστε, αλήθεια μπορεί να είναι κάτι εντελώς αταίριαστο κι απίθανο, όπως το τάβλι. Καλησπέρες και δροσερά φιλιά...

Natalia είπε...

το 4 αποκλειεται γιατι αφου ζεις στο δασος εχεις αποκτησει ανοσία στους κρίνους...

το 3, μπα όχι, γιατι αν ειχες δεν θα το διαφήμιζες...

το 1, πιθανό αλλά δύσκολο. Οι ταβλαδόροι ζουν κυριως στις μεγαλουπόλεις, όχι σε παραμυθενια δαση...

κι ετσι το 2, το βλέπω καλό και το ψηφιζω σαν αληθινό...

καλησπέρα sidera

dromaki είπε...

Σιδερά μου σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση στο παιχνίδι.Μου αρέσουν τα παιχνίδια γελώ σαν μωράκι με αυτά:)
Tο τελευταίο διάστημα απουσίαζα απο το μπλοκοχωριουδάκι(είχα μετακόμιση)και θα λείψω πάλι γιατί θάχουμε στο χωριουδάκι μου εκδήλωση την μέρα της Ανάληψης και πρέπει να προετοιμαστούμε.Ξέρεις στην γιορτούλα μας πέρα απόλα τάλλα έχουμε κι ως έθιμο,το μπουγέλωμα,κι εκεί να δεις παιχνίδι...
Σιδερά μου εγώ πιστεύω ότι σιχαίνεσαι τα γεμιστά γιατί κατά την άποψη μου όσο μέγας ταβλαδόρος και να είσαι δεν μπορεί κάπου κάποτε κάποιος θα σε νικήσει.Οσο για το γαλανομάτης χμ...Κύπριος και γαλανομάτης λιγάκι σπάνιο(λες νάσαι η εξαίρεση?).Τώρα για το αλλεργικός στου κρίνους λίγο παράξενο.Γιατί μόνο στους κρίνους και όχι γενικά στην γύρη?
Γιαυτό πιστεύω ότι η αλήθεια είναι στο 2 κι όταν με επισκεφτείς δεν πρόκειται να σου μαγειρέψω τίποτα που νάχει γέμιση:))
Καλό σου βραδάκι.

Sideras είπε...

Γιωτίνιο!! http://www.youtube.com/watch?v=mICqcs9cRME

Sideras είπε...

SAMAEL ,δεν θα πω ακόμα : )

Sideras είπε...

Τα δροσερά φιλιά τα παίρνω και ανταποδίδω με καυτά …Δηλαδή ποια είναι η αλήθεια NY ANNA; : )

Sideras είπε...

Natalia ,δηλαδή παίζεις με σύστημα .Ωραίο αυτό, μοιάζει με ψυχολογία .Μήπως περιλαμβάνετε στα μάθημα υποκριτικής .Συνεχίστε δεν λέω ακόμα : )

Sideras είπε...

dromaki μου μικρό και πολύ ταλεποριμένο!! Άντε με το καλό η μετακόμιση ,τα πέρασα και ‘γω ,καταλαβαίνω την χαώδη κατάσταση. Το μπλοκοχωριουδάκι (,τέλος πάντων, δρομάκι είσαι, όλα μικρά τα βλέπεις,) θα σε περιμένει και μέσα και ‘γω. Να προσέχεις, καλή διαμονή στο χωριουδάκι και σου καλό μπουγέλωμα!!! : )) Να περάσεις φανταστικά καλά σου εύχομαι ,όσο για την αλήθεια ,δεν λέω τίποτα, θα περιμένω ακόμα λίγο : )

Μαργαρίτα είπε...

Καλημέεερα!!

Εγώ θα έλεγα το 1
έτσι στην τύχη!!
Αν και πολλοί ανήκουν στο 2..
Πάντως θα αποκλείσω το 3 και το 4.

Πολλά φιλιά***

Sideras είπε...

Τέρμα τα ψέματα ,ώρα για αλήθειες.
1ο Παράξενο μόνο αλλά σε διαγωνισμό ήρθα πρώτος ταβλαδόρος η αλήθεια να λέγεται .Ούτε ο ίδιος δεν το πίστευα. Φυσικά υπάρχει και ο παρέας ο Κυριάκος που εδώ και πέντε χρόνια προσπαθεί μάταια να με νικήσει. Αλλά μια κοπελιά ,η Παναγιώτα όποτε παίξω τάβλι μαζί της με νικά, τι ζάρι τι στρατηγική άστε ,σε πλακώνει στις εξάρες εκεί που δεν το περιμένεις.

2ο Ε όχι και τα γεμιστά! Το καλύτερο φαγητό τα παπουτσάκια .Αλλά τα κουπέπια ,κληματόφυλλα με γέμιση ρύζι και κιμά είναι το καλύτερο μου!!

4ο αλλεργικός στους κρίνους ,αποκλείετε και αυτό άμα έρθει κάποιος στο νερόμυλο θα δει ότι την άνοιξη οργιάζουν τα αγριόκρινα..

3ο Εδώ είναι η αλήθεια λοιπόν. Μπορεί ναι μεν να είμαι μελαχρινός, αλλά ας είναι καλά ο λεβέντης ο παππούς. Γαλάζιο σκούρο. Άμα βρεθώ θάλασσα γίνονται μπλε και άμα είμαι κάτω από τον ίσκιο των δέντρο εκεί νομίζεις ότι είναι πράσινα σκούρο. Οφθαλμαπάτη που λέμε του χαμαιλέοντα .
Και για να συμπληρώσω την αποκάλυψη κάτι ακόμα .Το καλύτερο κομπλημέντο το άκουσα από μια νεράιδα δίχως φτερά ένα βράδυ που ξαπλώναμε αγκαλιά .Έβαλε το χέρι της στο στήθος μου και είπε ,¨έχεις το πιο όμορφο κομμάτι του ουρανού στα μάτια σου¨. Μπορεί φυσικά να μίλαγε και για το καθρέφτισμα του προσώπου της σ’ αυτά. Μετά έστρεψα το βλέμμα μου αλλού, είχε πολλή γη μες τα μάτια της και αυτό με σκλάβωνε .Έτσι κυνήγησα νεράιδες με φτερά και κάπου την άφησα έξω από τους ουρανούς μου.

Γιώτα εσύ με είδες !!Δεν πειράζει κέρδισες μια φώτο υπογραμμένη από το ψώνιο σιδερά : ))))).
Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά που έπαιξαν αυτό το παιχνίδι στα αληθινά στα ψεύτικα τους ,αφιερωμένο το πιο κάτω τραγούδι: www.youtube.com/watch?v=EvKs8wMLLFQ

Μαργαρίτα είπε...

Mr deep blue eyes, λοιπόν!! :))
Ωραίααα!! Έχω μία αδυναμία στα
μπλέ μάτια.. αλλά με έχουν πονέσει
και πολύ!! Ελπίζω εσύ να μην είσαι
έτσι...
Δεν μάντεψα σωστά :(
Δεν πειράζει όμως...

Να είσαι καλά και να περνάς
ακόμα καλύτερα στον όμορφο
νερόμυλό σου!! :))

Φιλιά***

Sideras είπε...

Άκου και μ’ ένα τελευταίος πονούνε .Θα σου στείλω αν θέλεις το κολλύριο(φάρμακο).Δεν είναι τίποτε απλά επειδή εν καλοκαίρι και άλλαξε ο καιρός. Και τα ανοιχτόχρωμα μάτια είναι επιρρεπείς στις ακτίνες του ήλιου. Άσε το άλλο που άμα βάλεις φέτες ωμής πατάτας ξεκουράζονται και φεύγουν και εκτός από τους πόνους και οι μαύροι κύκλοι : )))

Ας σοβαρευτώ Μαργαρίτακι, κοιτά εγώ εν είμαι έτσι ,αλλά δεν ξέρω για το 45% των κυπριών αντρών που εν γαλανομάτηδες .

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ και ναι περνώ ακόμα καλύτερα στον όμορφο νερόμυλό μου. Αλλά πάντα με καλούς φίλους όπως εσύ. Τα λέμε, καληνύχτα σου!